Viceprimarul PSD, Cristian Niculae, face presiuni pe angajații care au dat aviz nefavorabil finanțării CSM

Primăria Bistrița nu susține cu niciun leu echipa de handbal a CSM.  În urmă cu două luni și jumătate, viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, făcea conferințe de presă, dădea declarații în toate direcțiile (acompaniat din păcate și de opoziție) să ne comunice cât de mult îi pasă de handbal și cât de implicat este în această activitate. Se pare că banii nu se pot transfera în conturile clubului așa simplu, așa că cel puțin până acum Primăria Bistrița n-a dat niciun leu.

Astăzi viceprimarul se arăta foarte revoltat de unii angajați din Primăria Bistrița care au dat aviz nefavorabil finanțării, precizând că îi trimite în alte orașe să vadă cum se dau bani pentru sport. Poate n-ar fi rău dacă domnul viceprimar PSD s-ar ocupa de problemele orașului, fiindcă el nu e ordonator de credit, nu e pregătit juridic și nu trebuie să intimideze salariații, care trebuie să semneze pentru 450000 de euro să intre în conturile clubului. Viceprimarii n-au responsabilități pe această speță, așadar implicarea viceprimarului PSD inoportună, chiar abuzivă.

Să nu uităm că PSD  a mai dat în mandatul lui Ovidiu Crețu în jur de 2 milioane de euro pentru un club privat, care astăzi este în faliment, iar de bani nu se știe nimic. Acum au trecut pe handbal, iar milioanele au început să curgă de la Consiliul Județean.

Mai jos redăm textul promovat de viceprimarul PSD, în care spune că EL a avut discuții cu liderii partidelor, nu altcineva și că TOȚI consilierii vor iniția proiect de hotărâre. Ca pe vremuri.

10.08.2017
O zi importantă pentru sportul bistrițean !

În urma discuțiilor pe care eu le-am avut cu liderii de grupuri politice din Consiliul Local Bistița, am decis să elaborăm împreună un proiect de hotărâre privind susținerea financiară a echipei de handbal feminin CSM Bistrița.

Proiectul va fi inițiat și asumat de către toți consilierii locali.
Sunt bucuros că toți colegii, indiferent de partidul din care fac parte, au agreat și susțin acest proiect.
Sper ca acest prim pas pe care îl facem împreună, acest prim demers comun, să aibă și o valoare simbolică, să găsim înțelepciunea, echilibrul și maturitatea politică necesare elaborării unor noi proiecte pentru cetățeni, să mergem umăr la umăr pentru a dezvolta municipiul Bistrița.

Sportul este foarte important în viața unei comunități, el dezvoltă spiritul de echipă, capacitatea mentală și gândirea strategică, discipilnează și reduce șansele de a dezvolta obiceiuri nesănătoase, mai ales în rândul tinerilor.

Mulțumim domnului antrenor al CSM Bistrița, Horațiu Pașca, care azi s-a aflat alături de noi și care ne-a prezentat cu acest prilej noul echipament al fetelor de la CSM Bistrița.

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.