DIN TRANSILVANIA

Viceprimarul PSD, Cristian Niculae se declară fericit că toarnă asfalt în centrul istoric

Viceprimarul PSD, Cristian Niculae, se arată foarte fericit că a reușit să toarne asfalt pe cei 18 m de pasaj ce leagă Bulevardul Republicii de strada Lupeni. Și noi ne bucurăm domnule viceprimar că nu v-a căzut cinematograful în cap, în momentul în care ați lucrat cu utilajul din imagine.

Am crezut că există acolo o minimă viziune urbanistică, fiindcă vorbim de centrul istoric. O lucrare manuală se potrivea mult, mult mai bine decât ceea ce s-a făcut acolo. Mai există multă piatră de calitate în județul Bistrița-Năsăud. Dacă am ajuns să ne lăudăm că am turnat asfalt peste alt asfalt în centrul istoric, pe pasaje, care sunt integrate în proiectul de modernizare a centrului istoric, înseamnă că nu avem nicio treabă cu ce înseamnă viziune de dezvoltare durabilă, reabilitare prudentă în zonele istorice și alte elemente ce țin de imaginea medievală a orașului. Vă recomandăm o excursie pe traseul: Sighișoara, Brașov, Sibiu, Deva, Alba-Iulia, Oradea, Cluj-Napoca pentru a înțelege ce înseamnă o astfel de abordare.

„Dragi bistrițeni,ca urmare a analizei din teren, la propunerea mea, s-a luat hotărârea de a deschide un pasaj auto pentru parcarea de pe strada Lupeni.

Această parcare este intens folosită de toti cetățenii care ajung în zona centrală.

Până in prezent atât accesul, cât și ieșirea de pe strada Lupeni se făcea printr-un singur punct, iar acest fapt făcea ca traficul să se desfășoare cu dificultate.

Începând de săptămâna viitoare șoferii vor avea la dispoziție un nou punct de exit care să le permită să se deplaseze atât în partea de sus, cât și în cea de jos a Bulevardului Republicii, dar și direct în strada Zimbrului”, a precizat viceprimarul Niculae pe pagina sa de Facebook.

Fotografia postată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.

foto: pagină facebook viceprimar Cristian Niculae

 

.