Victor Ponta de acord cu Adrian Năstase. Firește

Victor Ponta e de părere că anul viitor, PSD nu va avea candidat la alegerile prezidențiale sau dacă va avea, acela va fi Liviu Dragnea. În aceste condiții, partidul PRO România va avea candidat propriu, menționează fostul premier. În aceste alegeri, pentru a contracara dreapta reprezentată de președintele Klaus Iohannis sau/și Dacian Cioloș, este nevoie de un candidat al stângii, crede acesta. El a făcut și o aluzie la o analiză a fostului președinte al PSD, Adrian Năstase, care a afirmat că PSD se află în dificultate din cauza faptului că partidul n-are un candidat pentru prezidențiale, care să adune energiile inclusiv pentru viitoarele alegeri locale și parlamentare.

-„In 2019 alegatorii de dreapta din Romania vor avea de ales intre Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu ( poate si Dacian Ciolos) /

– cei care se simt apropiati ideilor progresiste , de centru si centru stanga, trebuie sa aiba o alternativa ( de la PSD va candida Dragnea sau nu vor avea candidat pentru ca nu vrea sa sprijine pe nimeni care sa ii faca concurenta – practic PSD abandoneaza fara lupta acesta batalie pentru viitorul tarii )

– in aceste conditii ProRomania va propune un candidat care sa implineasca asteptarile profesionale si morale ale elctoratului de centru si de centru stanga – va fi un candidat cu sanse reale care va promova o Agenda de dezvoltare si societate coeziva si solidara – un candidat pentru care ne vom lupta cu mandrie si convingerea.

In 2014 mi-am dorit sa imi termin cu succes mandatul de Prim Ministru / insa oamenii din PSD m-au convins ca am obligatia sa candidez la functia de Presedinte pentru a-i reprezenta / regret faptul ca cei 5 milioane de romani care m-au votat atunci nu mai sunt azi reprezentati de nimeni – probabil ca si o parte din cei care l-au votat pe Klaus Iohannis sunt azi dezamagiti/ dar singurul lucru care conteaza pentru 2019 este sa nu lasam romanii fara o varianta pozitiva , capabila sa construiasca si sa ofere speranta pentru viitor ( nu doar sa obtina un vot negativ).

Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care gandeste in acest fel ( va sugerez sa cititi toata analiza facuta de Dl Adrian Nastase- mult mai diplomatic decat mine dar , in esenta, sustine tot ca spun eu de peste un an despre PSD”, a încheiat fostul președinte al PSD, Victor Ponta.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.