POLITICĂ

Victor Ponta: “Liviu Dragnea a văzut cătușele și l-au lăsat nervii.”

Victor Ponta îi dă replica lui Liviu Dragnea, după ce liderul social-democrat a spus despre Pro România – partidul fostului premier – că e plin de masoni şi securişti.

Între timp, Liviu Dragnea continuă seria vizitelor la organizaţiile judeţene PSD. Duminică, şeful PSD e în Gorj și tot acolo se află și Victor Ponta, care a susținut o conferință de presă, în care a adus noi acuze la adresa liderului PSD.

Liviu Dragnea „a văzut ieri cătușele (aluzie la ungrup de protestatari care l-au întâmpinat pe Liviu Dragnea la Reșița agitând cătușe – n.r.) și l-au lăsat nervii”, a spus Victor Ponta. El susține că a aflat că duminică, la Târgu Jiu, Liviu Dragnea a fost băgat prin spate, cu o oră și jumătate înainte, în sala unde se ține conferința PSD. „Nu știu ce a făcut cu o oră și jumătate înainte, probabil că a stat în baie. (…) A stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii”, a comentat ironic liderul Pro România. „Dacă dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă”, a spus Victor Ponta.

El a mai afirmat despre liderul PSD că este un tip „laș, fricos, isteric, care se teme pentru liberatea și pentru banii pe care i-a furat”.