POLITICĂ

Victor Ponta: PSD trebuie să scape de grupul infracțional

PSD trebuie să scape de Dragnea si grupul lui infractional și să renunțe la populismul retrograd, spune fostul premier Victor Ponta într-o postare pe facebook De asemenea Ponta spune că PSD trebuie sa termine cu baronii pe care ii uraste toata lumea, sa abandoneze temele peremiste si populiste, sa aduca inapoi in Guvern profesionisti in locul marionetelor si analfabetilor de care rade toata tara si Mapamondul !!!

Si mai trebuie ceva, precizează Ponta : „Oamenii din PSD sa nu isi mai vanda constiinta, votul in CEX si sustinerea publica pentru banii murdari si functiile umilitoare cu care ii cumpara Dragnea.

Eu nu mai cred ca PSD poate sa se elibereze de Dragnea din interior – deja a stricat prestigiul de “buna guvernare si oameni pregatiti” si a facut lucruri mult prea rele ca sa il apere pe Liviu si pe baroni de Justitie, starnind ura si respingerea prea multor oameni din tara !

Daca insa PSD decide sa se sinucida odata cu Dragnea eu si colegii mei construim o salvare pentru toti cei care au nevoie de o forta politica de centru – stanga moderna si europeana, capabila sa guverneze bine si sa aduca din nou DEZVOLTARE Romaniei! Asta va face.”