OPINII

Vlad Voiculescu: Fără minciună, această guvernare nu ar fi rezistat nici trei luni

Vlad Voiculescu, coordonator PLUS al campaniei pentru alegerile europarlamentare, acuză Coaliția PSD-ALDE că nu știe să guverneze decât prin mită și minciună și critică în termeni duri acordarea subvenției de aproape 100 de milioane de euro, prevăzută în noul buget, pentru partidele politice din Parlament.

„VREMEA MITEI ȘI A MINCIUNII

#MITA DIN BANII NOȘTRI

Subvenția de aproape 100 de milioane de euro prevăzută în noul buget PSD-ALDE pentru partidele politice din parlament nu este altceva decât o mită. Această coaliţie nu ştie să funcţioneze altfel.

Nu produce nimic, nu reformează nimic, nu face decât să împartă în stânga şi în dreapta valoarea produsă de românii care muncesc.

Mituieşte funcţionarii cu salarii mărite şi tichete de vacanţe, umilindu-i şi deprofesionalizând corpul funcţionarilor prin şefi proşti şi ticăloşi.

Mituieşte primarii cu promisiuni de bani din PNDL, tăindu-le însă banii pentru dezvoltare şi punând din ce în ce mai multe pe umerii lor pentru a îi face cu totul dependenţi de partidul-stat.

Mituieşte, iată, şi partide politice parlamentare prin creşterea finanţării. Se aşteaptă ca opoziţia să nu comenteze pentru că şi ei se înfruptă”, a scris Vlad Voiculescu, marți, pe contul său de Facebook.

Vlad Voiculescu atrage atenția că nota de plată pentru această măsură va reveni tot românilor.

„#MINCIUNĂ

Fără minciună, această guvernare nu ar fi rezistat nici trei luni, cu atât mai puțin va rezista la următoarele alegeri.

Acesta este și motivul pentru care cea mai mare parte a acestor bani se vor revărsa asupra noastră, a tuturor, într-un val de minciuni și mizerii mediatice – ca de obicei, plătite, de data aceasta însă cu factură, la vedere, din banii noștri!”, a adăugat Vlad Voiculescu.

sursa: stiriplus.ro