POLITICĂ

Vlad Voiculescu: “Misiunea generației noastre e ștergerea din politică a acestui grup infracțional“

Vlad Voiculescu, cofondator al Mișcării România Împreună (RO+), a comentat în termeni foarte duri ședința de vineri a Comitetului Executiv al PSD, despre care a spus că este acum „un Grup Infracțional Dezorganizat. A fost unul ceva mai organizat, altfel absolut nimic nu s-a schimbat“.

Vlad Voiculescu a publicat pe Facebook un scurt comentariu referitor la ședința Comitetului Executiv al PSD, în care grupările pro și anti-Dragnea din partid se confruntă într-o ședință care durează de peste șapte ore. Fostul ministru al Sănătății a caracterizat formațiunea social-democrată drept un Grup Infracțional Dezorganizat: „Prada este prea mare și mirosul ei amețește prăduitorii“.

„Citesc mizeriile care ies din CEx-ul PSD, acea adunătură devenită forumul suprem de putere al României. PSD nu este acum nimic altceva decât un Grup Infracțional Dezorganizat. A fost unul ceva mai organizat, altfel absolut nimic nu s-a schimbat. (…) Nu este o glumă… și nu este de glumă. Oricum se termină lupta între acești prăduitori, misiunea generației noastre trebuie să fie ștergerea din politica românească a acestui Grup Infracțional… indiferent dacă va fi unul organizat sau dezorganizat“, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit astăzi pentru a tranşa disputele apărute în partid ca urmare a scrisorii în care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scorul a fost zdrobitor în favoarea lui Dragnea: opt voturi împotriva liderului PSD, 55 pentru şi o singură abţinere – cel puțin acest rezultat l-a anunțat președintele PSD. Dragnea a declarat că nu va accepta ca cel mai mare partid social-democrat din Europa să redevină „o unealtă a sistemului odios“, el făcând referire la Klaus Iohannis, DNA, SPP. El și-a reconfirmat intenția, atât cât va mai fi în această funcţie, de a lupta pentru „a zdrobi acest sistem odios care distruge România“.