POLITICĂ

Vlad Voiculescu: ,,O să treacă însă și vremea nesimțiților, a imbuibaților, a țoapelor și a analfabetelor!”

Fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a adresat un atac foarte dur față de adoptarea Codului Penal. El a menționat cazul Farcaș Călin, tânărul care a murit fiindcă nu s-a reușit transplantul de care avea nevoie, spunând că bani sunt însă sunt furați de actuala putere.

,,S-au bătut cu pumnul în piept că fac transplant pulmonar în România și l-au lăsat pe Calin să moară, arătând încă o dată că ceea ce strică ei (pentru că ei sunt statul!), oamenii nu pot repara. Nici măcar atunci când se adună și donează peste 200.000 de euro în doar 5 zile.

Au schimbat Codul Penal ca să îl scape pe Dragnea și pe toți nenorociții care au furat din banii spitalelor și din banii de medicamente.

Fac legi care să interzică ,,antiromânismul” în timp ce ei îl practică în fiecare zi, îi vedem cu burdihanele și cefele lor late sau cu frizurile lor perfecte cum explică ce este românismul și ce înseamnă patriotismul.

Îi vedem înfășurați în drapel de ziua tricolorului, împopoțonați la evenimente mondene sau țanțoși prin parlament, arătând un singur lucru: că au puterea. Că am fost cu toții atât de proști să îi lăsăm să ia puterea, păcălind oamenii cu minciunile lor ordinare.

O să treacă însă și vremea nesimțiților, a imbuibaților, a țoapelor și a analfabetelor!

S-ar putea să dureze luni, s-ar putea să dureze ani… dar vremea lor va trece. Vremea lor va trece pentru că lumea lor deja nu mai există în afara granițelor acestei nefericite țări, după cum nici ei nu există în afara spațiului în care propaganda lor încă dă roade”, a menționat fostul ministru.