Vlad Voiculescu: „PSD demonstrează că este un adevărat continuator al PCR”

„Bătaie între clanuri pe banii și pe timpul nostru. Așa se poate rezuma spectacolul la care participăm fără voia noastră de câteva zile. În toate partidele comuniste, schimbarea liderului s-a făcut prin criticarea dură și denunțarea actelor liderului anterior (și a oamenilor din cercul lui de încredere) care era principalul vinovat pentru atrocitățile produse de partid“, comentează cofondatorul Mișcării România Împreună (RO+) Vlad Voiculescu, pe Facebook, războiul iscat între primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și liderul PSD Liviu Dragnea.

„După schimbarea de cadre, grosul partidului, eșaloanele 2 și 3, rămâneau absolvite de orice vină. PSD demonstrează că este un adevărat continuator al PCR și aplică aceeași tactică: Clanul Firea-Pandele din Ilfov sare la gâtul Clanului Dragnea din Teleorman, pe care îl acuză inclusiv de propria incompetență. S-a întâmplat înainte cu Geoană vs Năstase, Ponta vs Geoană, Dragnea vs Ponta. Ca bonus, Gabriela Firea a găsit o portiță să își ascundă incompetența și să arunce vina pentru dezastrul din mandatul ei tot pe Dragnea și pe guvernele lui, deși acum câteva luni striga voioasă, în cor, «Daaaaa», când Dragnea «mergea până la capăt»“, mai spune Vlad Voiculescu.

Cofondatorul RO+ punctează că „Bucureștiul arată ca după război: plin de gropi, plin de gândaci, de țânțari, de șobolani, dar problema primarului este că nu i-a dat guvernul șoseaua de centură“. „Păi, ce să faceți, doamna Firea, cu șoseaua de centură? Să o împodobiți cu statui sau să devină navigabilă după fiecare ploaie, ca restul Bucureștiului?“, întreabă Vlad Voiculescu.

În primele 6 luni din 2018, Firea a reușit să cheltuie doar 110 milioane de lei din cele 2,4 miliarde aprobate pentru dezvoltare în 2018 – adică doar 4.5%. „De asta stă pe loc Bucureștiul! Din cauza incompetenței, nu pentru că îi pun bețe în roate colegii de partid de la Guvern, cum încearcă să ne mintă acum Gabriela Firea“, este concluzia lui Vlad Voiculescu.


Gabriela Firea a organizat, miercuri, o conferinţă de presă la Primăria Capitalei în care a vorbit despre relaţia ei cu Guvernul PSD, i-a adus noi acuzaţii lui Liviu Dragnea şi a susţinut că după şedinţa de sâmbătă a Comitetului Executiv al PSD a fost declanşată o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.