ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ

Vlad Voiculescu: Voi candida la alegerile locale din 2020

Distribuire articol:

Astăzi a avut loc lansarea partidului Mișcarea România Împreună, condus de fostul premier Dacian Cioloș. La întâlnire a participat o serie de lideri ai noii formațiuni, printre care și fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu. Invitat la o emisiune a postului ROCK FM, fostul ministru a precizat că va candida la alegerile locale din 2020. Foarte probabil pentru Primăria Capitalei.

„Da, în momentul ăsta m-am enervat suficient. O să fac tot ce ţine de mine”, i-a răspuns Vlad Voiculescu lui Răzvan Exarhu în emisiunea „Morning Glory” de la Rock FM, informează News.ro.

Vlad Voiculescu, 35 de ani, a iniţiat „reţeaua citostaticelor”, alcătuită din voluntari care timp de mai mulţi ani au transportat în România, fără să solicite niciun beneficiu material, medicamente esenţiale în tratamentul cancerului, care nu se găseau deloc în spitalele şi farmaciile româneşti.

Vlad Voiculescu este implicat în mai multe proiecte sociale, în special în domeniul sănătăţii. El este iniţiatorul MagiCAMP şi a fost vicepreşedinte şi trezorier al European Cancer Patient Coalition.

La Viena a locuit timp de 14 ani unde a absolvit cursurile de licenţă şi master ale Vienna University of Economics and Business Administration şi a acumulat o experienţă de peste 10 ani în domeniul financiar. Ultima poziţie deţinută înaintea numirii la Finanţe a fost de vicepreşedinte în cadrul Diviziei de Finanţări de Infrastructură a Erste Group Bank AG.


Distribuire articol: