POLITICĂ

Vouă chiar nu vă e ruşine?

Ultimele declaraţii ale deputaţilor PSD de Bistriţa-Năsăud, Doina Pană şi Daniel Suciu, cu privire la alocaţiile copiilor, arată josnicia şi lipsa de caracter a acestor fiinţe. După ce au votat împotriva creşterii alocaţiei pentru copii şi s-au trezit că amendamentul a trecut şi alocaţiile se vor mări, au luat foc. Aceşti oameni nu-şi pot imagina, că altcineva din afara PSD, are dreptul să propună ceva şi să se aprobe, atâta timp cât ei guvernează. Aceste personaje triste, unul care vine din sistemul comunist, iar altul care a îmbătrânit înainte de vreme, au început să spumege că alocaţiile se vor mări. Nu vă e ruşine, nemernicilor? Aţi uitat ce aţi scris în programul vostru de guvernare? Suciule, fă Doina, n-aţi umblat voi din poartă în poartă, împreună cu şeful vostru, baronul roşu, Radu Moldovan, să le spuneţi oamenilor din Bistriţa-Năsăud, că începând din 2018 le veţi mări alocaţia copiilor? I-aţi minţit şi oamenii au votat. Nu vă e ruşine? Mai mult, aţi votat împotriva creşterii alocaţiei în aceste zile, iar astăzi trimiteţi comunicate de dezinformare cetăţenilor, ca să vă acoperiţi minciunile şi votul dat împotriva copiilor din Bistriţa-Năsăud şi din întreaga ţară.

Cred că orice om normal a înţeles, în aceste zile, că un parlamentar a avut o iniţiativă de majorare a alocaţiilor pentru copii, iar PSD-ALDE s-a opus. Iar lucrurile chiar aşa s-au petrecut. Deputatul Robert Sighiartău a iniţiat un proiect de lege în luna septembrie de majorare a alocaţiilor pentru toţi copiii din România. Proiectul a fost depus în conformitate cu toate normele şi cutumele parlamentare. A fost indicată suma care este necesară implementării proiectului, sursa de finanţare şi s-a argumentat necesitatea şi oportunitatea proiectului. După ce legea a fost respinsă de Senat de colegii lui Suciu şi a Doinei Pană, s-a depus amendament la legea bugetului, amendament care a fost votat în plenul Parlamentului.

Totul a fost în regulă până s-au numărat voturile. Din acel moment a început manipularea şi dezinformarea marca PSD. Doina Pană şi Daniel Suciu reprezintă aripa tenebroasă a PSD-ului, fiind printre cei mai aprigi susţinători ai infractorului Liviu Dragnea şi a analfabetei Dăncilă. Doi parlamentari inutili, care îşi bat joc de votul bistriţenilor.

Doina Pană ne explică într-o postare pe facebook că ea a votat amendamentele parlamentarilor de opoziţie. Aşa e. Aşa sunteţi voi PSD-iştii. Nişte ordinari. Nişte ordinari, care votaţi amendamentele parlamentarilor din judeţul vostru, iar în rest votaţi împotrivă. Adică fiecare PSD-ist dă câte un vot favorabil în judeţul lui. Votaţi pentru amendamentele pentru Bistriţa, iar ceilalţi 200 de PSD-işti votează împotrivă. Şi tot aşa în fiecare judeţ. În Mureş, PSD-istul votează ce propun parlamentarii opoziţiei pentru Mureş, iar în rest votează împotrivă. Iar în final, toate cele 5000 de amendamente ale parlamentarilor opoziţiei pică la vot, iar voi le spuneţi cetăţenilor din judeţul vostru că aţi votat pentru. Adică voi sunteţi 200 de mincinoşi ordinari, care ieşiţi în piaţa publică şi le spuneţi oamenilor: Am votat pentru Bistriţa-Năsăud. Nu vă e ruşine? Chiar credeţi că puteţi prosti lumea la infinit? Şi ca să fie totul complet, Fă Doina, ne spune că de fapt parlamentarii opoziţiei au votat împotrivă, însă ea ştie foarte bine că parlamentarii opoziţiei au votat să pice tot bugetul şi voi să mergeţi acasă, că nimeni nu vă mai vrea acolo, în afară de proştii satului. Toată lumea s-a săturat de incompetenţii şi hoţii din PSD. De infractori, de Dragnea şi de voi toţi. Plecaţi acasă, că nu reprezentaţi pe nimeni.