ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Way Too Far Rock Festival-ediția a II-a în luna august. Nume sonore ale muzicii rock românești

Way Too Far Rock Festival este la a doua ediție, iar organizatorii promit seri de rock adevărate. Nume importante ale muzicii rock românești vor evolua la festivalul care va începe pe 10 august.

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un festival organizat în Bistrița-Năsăud, un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock. Way Too Far este un eveniment care, chiar dacă are și o latură de entertainment, pune mai mult accent pe calitatea producțiilor muzicale, astfel încât publicul să fie conștient de faptul că asistă, în primul rând, la un concert unde primează mesajul artistic.
Evenimentul dispune de un spațiu vast de desfășurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu utilități pe perioada festivalului. Și la această ediție, pe perioada evenimentului, se vor efectua zboruri de agrement de pe Aerodromul Bistrița, iar în acest an se vor desfășura și alte activități din categoria entertainment. De asemenea, va exista o zonă comercială care va deservi publicul prezent la festival.

Fotografia postată de WTF - Way Too Far Rock Festival.

PROGRAM

10 august

Andrew McGuinnness
7 Pași
Grimus
Altar
Celelalte Cuvinte

11 august

Iarba Fiarelor
Coma
The Mono Jacks
Robin and the Backstabbers
Taxi

12 august
Ethernus
Riot Monk
Days of Confusion
Omul cu Șobolani
Vița de Vie

Categorii de bilete:
Early Bird: 50 lei (până în data de 20 martie)
Presale: 60 lei (20 martie – 1 iunie)
Regular: 90 lei (1 iunie – 10 august)

Prețul biletelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping.Copiii cu vârste de până la 14 ani au acces gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Fotografia postată de WTF - Way Too Far Rock Festival.