DIN TRANSILVANIA

Zi de sărbătoare a promoției 2019 a Școlii Postliceale “Henri Coandă” Bistrița. FOTO/VIDEO

În  Magna a Universităţii Babeş-Bolyai, Extensia Bistriţa, a avut loc astăzi  festivitatea de absolvire a Promoţiei 2019 de la Şcoala Postliceală “Henri Coandă”Bistriţa. Cei peste 100 de absolvenți de la profilele asistent medical generalist si asistent de farmacie, au primit diplome și felicitări din partea directorului Prof. Filip Tudor și a directorului adjunct Prof.Mihai Mureșan.

În mesajul său către absolvenții din acest an, consilierul municipal PNL Bistrița, Av.Diana Morar, care este și vicepreședintele Fundației Cultural-Umanitare “Henri Coandă”, a spus:

 „Vă transmit salutul de bucurie al membrilor fondatori ai şcolilor – familia mea. Îmi exprim satisfacţia şi, totodată, emoţia de a vedea încă o nouă generaţie de absolvenţi ai şcolilor noastre. Ne onorează faptul că aţi avut încredere în ceea ce înseamnă la nivel educaţional brandul Henri Coandă şi aţi ales să parcurgeţi aceşti trei ani înmânându-vă destinul sub bagheta dedicaţilor voştri profesori. Ei sunt sufletul ce animă această şcoală şi v-au fost alături în tot acest timp. Felicitări pentru măreaţa voastră realizare, pentru noul drum ce acum vi se deschide în faţă, şi anume acela de a profesa una dintre cele mai nobile meserii care stau în slujba omului, aceea de asistent medical. Suntem convinşi că oriunde veţi profesa, Dumnezeu vă va da înţelepciune şi dumneavoastră veţi fi conduşi de spiritul Şcolii Henri Coandă.

Sincere felicitări şi succes în carieră!”

Directorul Şcolii Postliceale Henri Coandă Bistriţa, prof. Tudor Filip, a ținut să-i felicite la rândul său pe absolvenţi:  “Cea mai bună investiţie pe care poate să o facă un om este în el, în sine, pentru că o investiţie bună nu este o maşină, un teren sau o casă cu patru etaje. Pe acestea le putem pierde mâine, dar ceea ce am investit în noi, în aptitudini, în cunoştinţe nu ne poate lua nimeni, niciodată. Cei care aţi ajuns aici aţi fost cei mai serioşi, mai sârguincioşi. Calea pe care aţi ales-o nu este una uşoară. Ei s-au angajat în slujba umanităţii. Asta înseamnă să fii asistent medical generalist sau de farmacie, să te dedici aproapelui tău, oamenilor din jurul nostru. Este un lucru măreţ”.

Pentru absolvenții Scolii Postliceale “Henri Coandă” din Bistrița urmează în lunile iulie și august examenele finale de obținere a diplomelor de asistent medical.