23.375 de voluntari s-au implicat alături de Romsilva în acțiunile de împădurire din această primăvară!

Direcțiile silvice din țară au reușit să mobilizeze mai mulți voluntari în acțiunile de împădurire. Milioane de puieți au fost plantați pe întreg teritoriul României în doar câteva luni

,,Mulțumim mult celor 23.375 de voluntari care s-au implicat alături de Romsilva în acțiunile de împădurire din această primăvară!

Peste 23.000 de voluntari au participat în această primăvară la acțiunile de împădurire, plantând puieți forestieri împreună cu silvicultori în pădurile de stat administrate de Romsilva.

Din cei 23.375 de voluntari înregistrați la nivel național, 14.365 sunt elevi, 1.930 sunt cadre didactice, iar 386 studenți. De asemenea, la acțiunile de împădurire organizate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva au participat alți 6.694 de voluntari, între care membri ai unor asociații non-guvernamentale, autorități locale, angajați ai Gărzii Forestiere, ai Gărzii de Mediu, ai Agenției pentru Protecția Mediului, jandarmi, militari, polițiști, pompieri și reprezentanți ai autorităților locale”, e mesajul transmis de Romsilva.

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.