Uncategorized

350 de expozanți din 11 țări europene vor fi prezenți la Jucu, județul Cluj în acest weekend

Unul dintre cele mai apreciate târguri internaționale pentru agricultură, industrie alimentară și zootehnie, Agraria, începe joi, 19 aprilie, în Parcul Industrial din localitatea clujeană Jucu.

350 de expozanți din 11 țări europene își vor etala produsele pe o suprafață mult mai mare decât în anii trecuți.

Agraria 2018 își propune să constituie un loc important de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Fotografia postată de Agraria.

AGRARIA, organizat prima oară în 1995, și-a clădit cu fiecare ediție un nume puternic, devenind evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei, desfășurat pe o suprafață de 10 ha.
Agraria promite și în 2018 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii. Astfel, suntem în continuare o platformă de comunicare optimă unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.
PROGRAM:
Expoziție în aer liber cu mașini și input-uri agricole
Demonstrații zilnice, comentate, cu mașini agricole: Testarea abilităților în manevrarea tractoarelor, Tractoare inteligente, Testarea stabilității rampelor mașinilor de erbicidat
Zootehnica Show: expoziție de animale de rasă, prezentări în ring, concursuri, licitații, bonitare
Conferințe și întâlniri ale specialiștilor în agricultură
Tombole cu premii interesante pentru vizitatori

Fotografia postată de Agraria.