Uncategorized

A început Sports Festival la Cluj-Napoca

de Mihai Sărmășan

Țara noastră este pe locul doi în Europa la capitolul obezitate infantilă. În aceste condiții, un festival aflat la a doua ediție, dedicat sportului, încearcă să îi convingă pe oameni să facă mai multă mișcare. Evenimentul, care a început joi în Cluj Napoca, este un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție. Cei interesați pot descoperi în cele patru zile peste 40 de sporturi, dar pot întâlni și nume mari din domeniu.

Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill și Andrei Pavel vin la SPORTS FESTIVAL. Ei vor susține vineri, 14 iunie, de la ora 13.00, o conferință de presă în sala media a BT Arena.

Anul acesta, tenisul este vedetă la SPORTS FESTIVAL. Conferința este organizată înaintea meciului demo de tenis din 15 iunie care îi aduce în același teren pe cei mai bine cotați jucători de tenis din România, alături de Fabio Fognini și Daniela Hantuchová.

În cea de-a doua zi a SPORTS FESTIVAL continuă mișcarea. Pe lângă sporturile deja lansate în festival, vineri are loc un adevărat show cu băieții de la OK WORLD WIDE. Aceștia vor face sărituri acrobatice pe un airbag uriaș. După demo, cei care se încumetă, vor putea sări și ei de la înălțime.

Seara, de la ora 20.00, sărbătorim sportul printr-o paradă impresionantă a cluburilor sportive.

Simona Halep va face sâmbăta echipa cu Marius Copil într-un meci demonstrativ organizat în cadrul festivalului dedicat sportului. Adversari le vor fi două nume mari din lumea tenisului mondial – Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini. DANIELA HANTUCHOVA, jucătoare de tenis: “Salutare, România. Sunt bucuroasă să vă anunţ că fac parte din evenimentul Sports Festival din Cluj, începând cu data de 15 iunie şi voi juca alături de Fabio Fognini.”