Uncategorized

Afacerea pornită de o româncă în demisolul casei cunoscută în toată lumea

Andreea Bădală şi-a început parcursul în industria de fashion încă din copilărie. Drumul ei din demisolul propriei case spre scena internaţională a industriei de fashion a fost ghidat de perseverenţă, de o preocupare constantă de dezvoltare şi de zile de lucru de peste 12 ore. „Un om de business care începe o activitate în domeniul acesta şi un om de design sunt complet diferiţi: fiecare dintre activităţi are frumuseţea ei, dar pentru un om de afaceri care începe într-un astfel de domeniu, tot timpul cifrele vor fi targetul; pentru un om de creaţie care începe un brand, tot timpul întâi identitatea şi poziţionarea contează”, spunea designerul Andreea Bădală într-un interviu acordat anterior Business Magazin.

Înainte de a lansa brandul în 2011, designerul Andreea Badala a studiat tehnologia Pattern Technology la London College of Fashion și a câștigat o experiență de lucru valoroasă la îmbrăcămintea pentru bărbați Alexander McQueen și Richard Nicoll. Murmur este o etichetă pentru femei, evidențiată prin silueta ei îndrăzneață și ultrafeminină, inspirată de lenjerie de epocă.

În spatele componentelor unei bucăți de Murmur se află o tehnică incredibilă: paharele de sutien manuale, legăturile estetice și detaliile complicate. Produsele originale ale mărcii transcend tendințele și știu cum să transforme prezența într-un aspect ispititor.

Murmur este prezent la nivel global, de la platforme mari de cumpărături precum Luisaviaroma.com și Farfetch.com, la Magazinele, Magazinele Multibrand și buticurile din Europa (inclusiv Franța, Germania, Neatherlands, Belgia, Spania) către SUA, Australia, Japonia, Emiratele Arabe și Rusia. Beyoncé, Madonna, Lady Gaga, Fergie, Kylie Jenner, Gigi Hadid, Paris Hilton și multe alte celebrități aleg să poarte piesele Murmur pentru aparițiile lor publice. Marca a fost prezentată în editoriale pentru reviste internaționale precum Vogue (Marea Britanie, Olanda, India, Rusia), Elle (Marea Britanie, Nunta, Coreea), Paper Magazine și Schön Magazine.

Articolele Murmur sunt potrivite atât pentru întâlnirile de seară cât și pentru întâlnirile de zi cu zi. Pe lângă colecțiile de sezon, marca a dezvoltat trei linii, fiecare cu propria personalitate și loc în viața unei femei moderne. Essentials este o linie atemporală care păstrează ADN-ul Murmur în articole de îmbrăcăminte de bază cu un instinct de ucigaș. Concepută pentru eleganță, linia Signature reunește cele mai iconice piese Murmur, toate prelucrate manual în atelierul mărcii. Inspirat de jocurile iubitorilor de noapte târzii, linia Roleplay se adresează celor care iubesc să fanteze și îndrăznesc să încerce.

Andreea Bădală. Foto pagină Facebook.

Fotografia postată de The Institute.