Uncategorized

AlbaFest 2018-cea mai de succes ediție. Foto

Primarul municipiului Alba-Iulia se declară foarte mulțumit de evenimentul care tocmai s-a încheiat la Alba-Iulia, despre care spune că a fost una fără precedent. Într-o postare pe Facebook, primarul Hava, afirmă că deja au început pregătirile pentru ediția de anul viitor.

,,La fel ca trecutul și, sper, viitorul la Alba Iulia, prezentul sună fantastic! A demonstrat-o AlbaFest, în cea mai bună ediție de până acum. Fără precedent și cu puterea de a se reinventa permanent. Cu toții, artiști sau public au fost de acord că ar trebui inclus în primele pagini ale celor mai reușite evenimente din România.
N-aș zice că e rezultatul unei minuni și nici al unei meditații profunde, pentru că în spatele unei asemenea desfășurări de forțe stau oamenii. Fiecăruia dintre ei aș vrea să-i mulțumesc, de la colegii plini de voință care se ocupă de evenimente, celorlalți din primărie care s-au ocupat de organizare, sponsori sau parteneri (ISU Alba, IPJ Alba, Jandarmeria Alba, Politia Locala), până la fiecare artist care a urcat pe scenă și la fiecare tehnician care a facut Piața Cetății să vibreze. Mă încântă să constat faptul că armata a dat dovadă de deschidere, întelegând prin asta că apreciez disponibilitatea manifestată în toată colaborarea noastră. Îi aplaud pe toți, pentru că știu câtă muncă se ascunde în spatele imaginii de succes îndreptățit.
Și mai multe mulțumiri zecilor de mii de albaiulieni și, în egală măsură, turiști, care au facut din AlbaFest un eveniment de calibru. Sistemul nostru de contorizare a înregistrat peste 105 000 de telefoane mobile prezente în Cetate, în cele trei zile. Alba Fest e al vostru, bucurați-vă de el! Deja se lucrează pentru ediția de anul viitor…”, a menționat primarul municipiului, Mircea Hava

Fotografia postată de Mircea Hava.

Fotografia postată de Mircea Hava.

Fotografia postată de Mircea Hava.

Fotografia postată de Mircea Hava.