Uncategorized

Andreea Esca și Emil Boc printre participanții la UNTOLD

Vedeta PRO TV, Andreea Esca se află în aceste zile la Cluj-Napoca, la festivalul UNTOLD. Andreea Esca a transmis un mesaj pe Facebook, prin care exprimă atmosfera specială, creată de freamătul UNTOLD:

„Buna dimineața! M-am trezit cu gândul că vreau să vă spun asta: orice ar fi, trebuie să trăiți o dată, pe viu, experiența festivalului UNTOLD de la Cluj! Nu contează daca vă place sau nu ,,bubuiala” asta de muzică (desi există scene unde ați putea să vă regăsiți gusturile) sau dacă vi se pare că nu mai aveți vârsta pentru așa ceva. Sunt aici de la începutul săptămânii și am văzut cum în Parcul Central s-a construit un ,,oras” în două zile și jumătate. Pentru mine e o demonstrație că orice se poate dacă există intreprinzători(particulari sau nu) cu idei și voință, și autorități locale deschise la minte care își doresc de-adevăratelea binele orașului lor.

În Parc, toată lumea e prietenă cu toată lumea, oamenii sunt veseli și relaxați, haioși și creativi, veniți cu copii și cu amici ca să stea în aer liber, să mănânce, să bea, să asculte muzică, să danseze, să-și facă părul, să-și pună tatuaje provizorii, să se pozeze și să se împrietenească cu alți oameni. În afara Parcului, tot orașul este plin! Cu toate că există locuitori care, pe bună dreptate, sunt sufocați de avalanșa de turiști trebuie să nu uităm totuși, că în câteva zile, Clujul are de caștigat datorita acestui Festival zeci de milioane de Euro. Restaurantele, hotelurile, pensiunile, casele oamenilor, magazinele de tot felul, taxiurile, Uber, și câte altele încasează fără oprire, ceea ce în final se reflectă în avântul general pe care l-a luat Clujul, lăsând în urmă Capitala, din multe puncte de vedere. Așa că poate merita un disconfort de o săptămână pe an…. dar eu nu sunt clujean, deci doar zic:) nu aruncați cu pietre:)

Felicitări băieților care au pus pe picioare Untold și autorităților locale și oamenilor minunați din acest oraș! PS. Noi, gașca de la A List Magazine, vă așteptăm să vă odihniți în #alistbed, lângă Foișor, și să ne lăsați un mesaj prin care să ne spuneți pentru ce vă ridicați din pat:)! Iar în Foișor e echipa PRO TV cu invitația de a vă transforma în personajul propriei povești! O zi frumoasă și creativă vă doresc! Foto: Francisc Photographer, The Storyalist, Sorin Badea, Alexandre Eram”.

Fotografia postată de Andreea Esca.