Uncategorized

Astăzi, pe litoral începe Neversea, cel mai mare festival european de pe plajă

Festivalul Neversea debutează astăzi la Constanța, pe Plaja Modern, va ține patru zile și patru nopți și la acesta sunt așteptați să concerteze peste 200 de artiști, printre care: DJ Snake, G-Eazy, Sean Paul, Jessie J., Afrojack, Alesso, KSHMR, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Vini Vici, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și mulți alții.

Pe lângă muzică, festivalul oferă  concursuri cu premii. Premierile au început odată cu punerea în vânzare a abonamentelor, primii 10 000 de clienți putând să le achiziționeze la prețuri promoționale. De asemenea, au existat și gratuități oferite pentru  donare de sânge și media 10 la examenul de Bacalaureat.

Un abonament la NEVERSEA  este destul de pipărat: 499 lei, plus taxe, dar se pot cumpăra şi bilete pentru o zi, la preţ între 250 (primele două zile) şi 275 lei (ultimele două zile), plus taxe.

Accesul la Festivalul Neversea se face prin Protul Tomis, Primăria Constanța punând la dispoziție o linie dedicată transportului în comun RATC (numită Neversea), cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis şi retur, de joi, 4 iulie, ora 8.00 până luni, 8 iulie, ora 9.00, frecvența circulației fiind de 10 minute.

Odată ajunşi în zona festivalului, participanții  trebuie să-și schimbe biletul într-o brăţară de festival la unul din punctele de check-in. La festival se așteaptă să participe în cele 4 zile de desfășurare, peste 250 000 de persoane din țară și străinătate.