Uncategorized

Atletul Daniel Rus, pe podium la Campionatul Balcanic de juniori

Weekend încununat de succes pentru atletul bistrițean Daniel Rus care a reușit să obțină medalia de bronz la Campionatul Balcanic de juniori, desfășurat în Turcia, la Istanbul. Sportivul a alergat 3000 de metri în 8:45.79 și a terminat cursa pe locul trei, înscriindu-se astfel între cei 9 sportivi care au adus României câte o medalie la această întrecere.

,,VEȘTI SENZAȚIONALE ȘI DIN TURCIA! Daniel Rus, atletul CS Gloria 2018 BN a obținut astăzi medalia de bronz la Campionatul Balcanic de juniori I. Sportivul nostru a alergat în proba de 3000 de metri! Felicitări Daniel! Felicitări prof. Silvia Zanca Mureșan! Mândri de voi!”  au scris pe pagina de Facebook, reprezentanții CS Gloria 2018 BN, club la care este legitimat Daniel Rus.

Sportivul, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Infoel din Bistrița, este antrenat la clubul din care face parte de prof. Silvia Zanca Mureșan.

La Campionatul Balcanic de atletism pentru juniori, România s-a clasat pe locul II după Turcia. Lotul României a cuprins 23 de sportivi, iar palmaresul include 3 medalii de aur, 2 de argint și 4 de bronz.

Sursă foto: Silvia Mureșan-Facebook