Uncategorized

Au fost aleşi finaliştii de la Vocea României

Actualizare. Cei patru finalişti care vor concura în ultimul act al Vocea României sunt: Dora Gaitanovici, Alma Boiangiu, Mădălina Coca şi Bogdan Ioan.

Au demonstrat că au calități vocale formidabile, au fost votați de public și au ajuns departe.

Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Mădălina Coca și Renate Grad, din echipa Andra; Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, au fost cei opt semifinalişti.

Telespectatorii au votat favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă.

Mâine seară, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile. Ei vor cânta câte o melodie singuri și vor alcătui și un trio – cei doi semifinaliști împreună cu antrenorul lor vor interpreta o piesă. 

Concurenții repetă alături de antrenorii lor, împreună au găsit cele mai bune registre pentru piesele pe care le vor cânta săptămâna aceasta și creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.