Uncategorized

Bistrițeanul Pop Ionuț a obținut locul 1 la Campionatul Național Cross Triatlon

Triatlonul este sportul care îmbină nataţia, ciclismul şi atletismul –  și este un sport practicat doar de sportivii care fac cu pasiune aceste spieturi.

Ionuţ Gabriel Pop este un  tânăr bistrițean, care se pregătește zilnic pentru campionatele naționale de Triatlon, iar ultima să reușită este obținerea titlului de campion naţional la categoria sa de vârstă, 25-29 ani, la competiţia desfăşurată la Sfânta Ana.

Bistriteanul Pop Ionuț este un pasionat al acestor concursuri individuale, fiind participant la multe astfel de competiții. La Campionatul European de Cross Triathlon a obținut locul 6 la categoria de vârstă.

În 2 Iulie a participat la Sovata la Campionatul European de Cross Duathlon ( 7km alergare, 20.4km bicicletă și 3.5km alergare) unde a obținut locul 4.

Pe 13 iulie a participat la Campionatul Național de Cross Triatlon ce s-a desfasurat la lacul Sfanta Ana pe distanțele 1200 m inot, 21 km mtb si 6km alergare unde a obținut locul 1 la categoria 25-29 de ani, unde a obținut și titlul de Campion Național la categoria sa de vârstă.

Pop Ionuț și de altfel mulți alții ca el se pregătesc singuri și tot singuri își susțin activitatea sportivă.