Capre negre surprinse într-o zonă stâncoasă din Parcul Natural Bucegi. Video

Capre negre surprinse într-o zonă stâncoasă din Parcul Natural Bucegi.
Pe raza parcului, specialiștii Romsilva estimează că ar viețui o populație de aproximativ 500 de capre negre. România are o populație dezvoltată de capre negre, specialiștii în cinegetică estimând-o la peste 7.000 de exemplare.

Capre negre surprinse într-o zonă stâncoasă din Parcul Natural Bucegi

Capre negre surprinse într-o zonă stâncoasă din Parcul Natural Bucegi.Pe raza parcului, specialiștii Romsilva estimează că ar viețui o populație de aproximativ 500 de capre negre. România are o populație dezvoltată de capre negre, specialiștii în cinegetică estimând-o la peste 7.000 de exemplare. Capra Neagră trăiește în zonele stâncoase montane din Europa. Având musculatura foarte dezvoltată și copite despicate, capra neagră se poate deplasa cu ușurință în zone stâncoase, inaccesibile altor specii, unde-și procură hrana și se refugiază din fața prădătorilor. Caprele negre trăiesc în grupuri de până la 30 de exemplare, structura grupurilor fiind schimbată în funcție de anotimp. Parcul Natural Bucegi, situat în centrul țării, unul din cele 22 de parcuri administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt #păduri.*****Chamois in Bucegi Natural Park in #Romania#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #Bucegi #Silvicultură #wildlife #fauna #Chamois

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Miercuri, 4 Iulie 2018

Capra Neagră trăiește în zonele stâncoase montane din Europa. Având musculatura foarte dezvoltată și copite despicate, capra neagră se poate deplasa cu ușurință în zone stâncoase, inaccesibile altor specii, unde-și procură hrana și se refugiază din fața prădătorilor. Caprele negre trăiesc în grupuri de până la 30 de exemplare, structura grupurilor fiind schimbată în funcție de anotimp.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.