Uncategorized

“Caravana Tricolorul”, proiect inițiat de TNL România, ajunge marți 6 Noiembrie la Bistrița

de Mihai Sărmășan

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv. Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal a lansat Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL au purtat drapelul național prin mai multe județele ale țării, începând din data de 18 septembrie, acțiunea încheindu-se  pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

Tricolorul, simbol național, având o falnică desfășurare de cca. 30 de metri lungime și cca. 10 metri lățime va ajunge şi în Municipiul Bistrița, TNL Bistrița-Năsăud marcând acest moment marți, 6 noiembrie, la orele 16.00.

“Noi, tinerii liberali, am pornit la drum cu tricolorul pe umeri, trecând prin județele tării urmând ca pe data de 6 noiembrie, drapelul țării să ajungă la Bistrița. Așadar, vă așteptăm alături de noi, pentru ca împreună să trăim și să sărbatorim acest moment unic din anul Centenarului României”, spune pe evenimentul creat pe rețeaua de socializare Facebook, președintele TNL Bistrița-Năsăud, consilierul județean Florin Moldovan.