Uncategorized

Cea mai bună fotbalistă din România are fizic de manechin şi joacă la Cluj. FOTO

de Mihai Sărmășan

La numai 19 ani, Teodora Meluţă a fost declarată a cea mai bună fotbalistă a României. Născută în Bucureşti, Teodora este studentă la Cluj şi evoluează pentru „U” Olimpia, câştigând până acum patru campionate şi o Cupă a României cu echipa clujeană.

Cu un fizic de manechin, tânăra este considerată şi una dintre cele mai frumoase fotbaliste din ţară.
 

„Îmi place foarte mult Barcelona, dar ca fotbalist îmi place mult de Sergio Ramos. Joacă pe acelaşi post cu mine şi o face excelent. De la Barcelona îmi place în primul rând Leo Messi. Totuşi, voiam că Mbappe să câştige Balonul de Aur. Este un jucător tânăr, iar la vârsta lui are locul asigurat în primul 11 în naţionala Franţei, dar şi la PSG. Sunt convinsă că în următorii ani Balonul de Aur o să ajungă şi la Mbappe”, spune Teodora Meluță.

Cea mai bună fotbalistă din România are un fizic de manechin și ar fi putut face carieră în modelling.
 

„Îmi place să merg la cumpărături, să ies, să mă duc cu fetele la cafea şi să mă uit la seriale şi filme. Dintre sporturi, după fotbal cel mai mult îmi plac handbalul, tenisul şi atletismul. Iar dacă nu exista fotbalul, probabil că aş fi practicat unul din sporturile astea sau dansul. În ce priveşte moda, mi s-au propus câteva şedinţe foto, dar deocamdată nu m-aş vedea manechin”, a spus Teodora Meluţă.

sursa foto: Facebook Teodora Meluță