Uncategorized

Cel mai bun jucător de baschet din NBA este ortodox

“Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu acest talent uimitor”, a spus Giannis Antetokounmpo la decernarea premiului pentru cel mai valoros jucător de baschet al continentului nord-american.

Ceremonia a avut loc la finalul lunii iunie în Santa Monica, în California, informează Sports Spectrum.

„Tot ce fac, fac prin Dumnezeu. Sunt extrem de binecuvântat”, a declarat Giannis Antetokounmpo mulţumind, de asemenea, membrilor familiei sale pe care i-a numit adevăraţi eroi.

Jucătorul celor de la Milwaukee Bucks s-a născut în Atena şi este fiul unor imigranți din Nigeria. S-a botezat ortodox

În 2015, Giannis scria că motto-ul vieţii sale se bazează pe versetul de la 2 Corinteni 5:7. Căci umblăm prin credinţă, nu prin vedere.

El a rememorat că atunci când avea 15 ani a încercat să facă parte din echipa celor mai buni 12 jucători din campionatul școlar, însă nu a fost selectat.

„Majoritatea copiilor care au fost în top 12 nu joacă în baschet profesionist. Eu sunt în NBA”.

„Cu ocazia acestei întâmplări care a avut loc cu câțiva ani în urmă, vă voi dezvălui motto-ul meu, cel pe care numai familia mea știe: Umblaţi prin credinţă nu prin vedere”.

„Cred că aceasta este atitudinea corectă a tuturor față de viața!”

Antetokounmpo este cel de-al treilea cel mai tânăr jucător care a câștigat MVP în ultimele 40 de sezoane, după Derrick Rose și LeBron James. El este, de asemenea, cel de-al cincilea jucător născut în afara SUA care a câștigat premiul.

sursa: basilica.ro