Uncategorized

Celebrul Armin van Buuren a lansat videoclipul piesei ,,Something Real, filmat în întregime la Cluj-Napoca

Ieri, 6 septembrie 2019, celebrul artist olandez Armin van Buuren a lansat videoclipul piesei ,,Something Real”, piesă care a constituit imnul oficial al ediției din acest an a festivalului UNTOLD. Acest videoclip a fost filmat în întregime la Cluj-Napoca și cuprinde imagini cu orașul de pe Someșul Mic, dar și din timpul concertului susținut de van Buuren la Untold.

Pentru personajele care apar în videoclip, artistul a făcut o preselecție, anunțând înainte cu câteva zile de festival că are nevoie de persoane cu vârstele cuprinse între 18 și 65 de ani.

Anul acesta, la Untold, Armin van Buuren  a susținut un spectacol de 7 ore, iar publicul a dansat alături de el până în zori. Prin acest videoclip, van Buuren promovează țara noastră, așa cum face de câte ori are ocazia.

,,Nu e niciun secret că UNTOLD Festival ocupă un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut oportunitatea de a crea imnul oficial, am îmbrățișat-o. A fost o onoare să creez imnul oficial pentru ediția din acest an a UNTOLD. A fost o seară magică, una pe care nu o voi uita niciodată!”, a declarat, imediat după festival, Armin van Buuren, citat de infomusic.ro..