Uncategorized

CFR Cluj joacă în această seară returul cu Celtic Glasgow

de Mihai Sărmășan

CFR Cluj joacă returul cu Celtic în Liga Campionilor pe 13 august, de la ora 21:45. Meciul disputat pe stadionul din Gruia s-a terminat la egalitate, 1-1. Câștigătoarea acestei duble manșe se va confrunta cu Slavia Praga în play-off-ul competiției, ultimul hop înaintea fazei grupelor.

CFR Cluj este nevoită să înscrie în returul cu Celtic pentru a avea șanse de calificare. Această obligație ar fi însemnat o problemă majoră în precedentul mandat al lui Dan Petrescu, din sezonul trecut, dar acum pare un „mizilic”. Campioana României a marcat în ultimele nouă meciuri în toate competițiile, reușind minim trei goluri în 3 din ultimele 4 partide de campionat, în contextul în care a folosit mai mulți fotbaliști cu statut de rezervă. Dacă vorbim de faza ofensivă, trebuie să spunem că Omrani și Păun sunt în formă foarte bună, iar golgheterul Țucudean începe să prindă tot mai multe minute pe teren.
Celtic Glasgow și CFR s-au mai întâlnit de două ori. În afară de meciul jucat săptămâna trecută la Cluj și încheiat la egalitate, 1-1, a mai fost un amical în 2013, câștigat de CFR cu 2-1.