Uncategorized

CFR Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc deseară pe “Ion Oblemenco”

Cel mai important meci al rundei cu numărul patru din playoff se joacă la Craiova, unde Universitatea întâlnește liderul CFR Cluj. CFR are 36 de puncte și este pe primul loc, iar Craiova este pe trei cu 29 de puncte. Meciul va fi arbitrat de Marius Avram.

Săptămână grea pentru Craiova și al său antrenor Devis Mangia. După două înfrângeri consecutive, cu FCSB în campionat și VIitorul în cupă, oltenii își pot lua adio de la ambele trofee în doar șapte zile. Doar victoria o menține pe Craiova cu șanse reale în lupta pentru titlu, un egal o îndepărtează destul de mult, iar un eșec ar pune punct acestui vis.

Cupa este și ea departe după 1-2 pe teren propriu cu Viitorul, iar fanii i-au cerut demisia lui Mangia. Atmosfera va fi extrem de tensionată la acest meci cu CFR și orice nereușită a favoriților va fi aspru taxată de tribune. Mangia a declarat că nu va demisiona indiferent de rezultat și are mari bătăi de cap în vederea alcătuirii primului 11. Craiova nu a luat gol în acest sezon de la CFR și va încerca să repete tactica din sezonul regulat, când s-a lăsat dominată și a lovit pe contraatac.

CFR Cluj a pierdut și ea pe teren propriu în semifinalele cupei cu Astra, iar înfrângerea l-a supărat tare pe Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului a folosit multe rezerve pentru a-și odihni titularii, de aceea CFR ar putea sta mai bine din punct de vedere fizic la acest meci. Petrescu nu va risca inutil, deoarece un egal ar fi bine primit. Țucudean este în continuare singurul indisponibil. CFR Cluj a luat gol doar într-o singură partidă din ultimele opt jucate în

Universitatea Craiova s-a dovedit o nucă tare pe teren propriu pentru CFR și are două victorii și un egala în ultimele trei confruntări în Bănie. Oltenii s-au impus în sezonul regulat cu 2-0 și au remizat alb la Cluj. Ultima victorie a CFR-ului în deplasare a avut loc în 2017.