Cine este Papa Francisc?

Autor: Wilhelm Danca

Unii, și aceștia sunt cei mai mulți, zic că este „succesorul Sfântului Petru”, „al 266-lea Papă al Bisericii una, sfântă, catolică și apostolică”.

Altii spun că este „eretic, mason, comunist, progresist, dușman al Bisericii lui Christos sau ultimul Papă din istorie”.

În fine, alții sunt mai pragmatici și se opresc la faptul că este „fiul lui Mario Jose Bergoglio și al Reginei Maria, născută Sivori din Flores, Argentina”.

Când a fost întrebat personal: „cine ești tu, Jorge Mario Bergoglio?”. Papa a răspuns: „sunt un păcătos, care are nevoie de iertarea și milostivirea lui Dumnezeu”.

Vă invit joi, 28 martie, ora 19.15, la sediul Facultății de Teologie Catolică din Bucuresti la conferința în care îmi propun să va ofer mai multe detalii despre identitatea Sfântului Părinte.

De asemenea, vreau să le răspund criticilor de serviciu din România și, în general, acelora care vorbesc în necunoștință de cauză sau care manipulează informațiile despre Papa Francisc boicotând astfel vizita lui în Romania intre 31 mai si 2 iunie 2019.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.