Clujul și-a premiat campionii!

Primăria municipiului Cluj-Napoca, alături de Consiliul Județean Cluj, a organizat vineri, 15 iunie 2018, la clădirea Casino din Parcul Central, ceremonia de premiere a echipelor de fotbal clujene care au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018.

Cluj-Napoca – Oraș European al Sportului 2018 – are 3 echipe de fotbal care au câștigat eșalonul în care au jucat în acest sezon. Astfel, am avut plăcerea de a premia, în numele comunității clujene, următoarele echipe care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee:

*Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a reușit a doua promovare în tot atâția ani, în urma câștigării fără drept de apel a celei de-a 5-a serii din liga a III-a;

*Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca: a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României! Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc. Nicio echipă feminină sau masculină nu a mai avut un astfel de palmares, anume câștigarea a 8 titluri consecutive!

*Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.