Clujul și-a premiat campionii!

Primăria municipiului Cluj-Napoca, alături de Consiliul Județean Cluj, a organizat vineri, 15 iunie 2018, la clădirea Casino din Parcul Central, ceremonia de premiere a echipelor de fotbal clujene care au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018.

Cluj-Napoca – Oraș European al Sportului 2018 – are 3 echipe de fotbal care au câștigat eșalonul în care au jucat în acest sezon. Astfel, am avut plăcerea de a premia, în numele comunității clujene, următoarele echipe care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee:

*Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a reușit a doua promovare în tot atâția ani, în urma câștigării fără drept de apel a celei de-a 5-a serii din liga a III-a;

*Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca: a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României! Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc. Nicio echipă feminină sau masculină nu a mai avut un astfel de palmares, anume câștigarea a 8 titluri consecutive!

*Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.