Uncategorized

Crina Pintea a semnat cu Gyor !

de Mihai Sărmășan

Pivotul echipei naționale de handbal feminin a României, Crina Pintea, a reușit transferul carierei. Ea a semnat, la Paris, cu Gyor, câștigătoare de patru ori a Ligii Campionilor, de fiecare dată cu Ambros Martin pe bancă.

Transferul sportivei noastre s-a realizat după ce oficialii celor de la Issy Paris, clubul la care era legitimată Pintea, a fost de acord cu suma în valoare de 50.000 de euro pe care o vor plăti maghiarii, susține Gazeta. Așa se face că Pintea a parafat înțelegerea cu Gyor chiar în preziua marii finale, dar și al meciului nostru cu Olanda, care se va juca mâine, duminică, 16 decembrie, de la ora 15:00, pentru locul 3.

Crina Pintea va intra după Euro 2018 în programul de pregătire al deținătoarei Ligii Campionilor la handbal feminin. Gyor are patru astfel de trofee, după edițiile din 2013, 2014, 2017 și 2018, toate cu actualul selecționer al României pe bancă. Așa se face că Pintea o va înfrunta pe CSM București la 26 ianuarie 2019, când este programat marele derby CSM București – Gyor din Grupele Principale ale Ligii Campionilor.