Uncategorized

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă sâmbătă în deplasare cu Universitatea Cluj

de Mihai Sărmășan

Formația bistrițeană întâlnește într-un meci care contează pentru etapa a-XVI-a a Ligii Florilor, echipa Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Partida aduce față în față CS Gloria 2018, a 8-a clasată în LigaFlorilor (6 victorii, 7 înfrângeri, 18 puncte) și CS U Cluj-Napoca, ocupanta locului 12 (2 victorii, 12 înfrângeri, 6 puncte). Meciul are loc sâmbătă de la ora 11.00 și va putea fi urmărit în direct pe TVR2.

Horatiu Pasca, antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a declarat înaintea acestui meci pentru pagina oficială de Facebook a clubului : ”Întotdeauna meciurile dintre echipele din Bistrița și Cluj au avut o încărcătura aparte. Indiferent de locurile pe care le ocupăm în clasament meciul este este unul special. Venim după o victorie acasă împotriva ocupantei locului III în LigaFlorilor – CSMăguraCisnădie și avem un moral bun. Suntem constienți că ne va aștepta un meci foarte foarte greu la Cluj, pentru că întâlnim e o echipa care reprezintă un mix interesant între experiență și tinerețe.

Marea majoritate a jucătoarelor tinere de la UniversitateaCluj au cochetat de-a lungul timpului cu loturile naționale de junioare și tineret și chiar cu ceea ce înseamnă acum România B. Suntem foarte atenți și pregătim meciul foarte bine.

Mă bucură revenirea Andreei Tetean. Din păcate încă nu o putem folosi pe Paula Garcia Avila. Magdalena Paraschiv a suferit o accidentare la meciul cu Cisnădie și încă nu se pregătește cu echipa, însă am primit asigurări de la staff-ul medical ca va fi recuperată.”

sursa foto și text: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud