Uncategorized

CS Gloria 2018 câștigă chinuit și la limită cu CSM Slatina

de Mihai Sărmășan

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud s-a impus astăzi în fața echipei CSM Slatina cu scorul de 25-24, la pauză scorul fiind 12-14 pentru oaspete.

Cu Szilvia Szabo cea mai bună jucătoare de pe teren, marcotoare a 11 goluri, echipa bistrițeană a făcut o primă repriză foarte slabă, fiind condusă la un moment dat și cu 5 goluri diferență. Revenite de la vestiare, handbalistele bistrițene au recuperat diferența de două goluri de la pauză, în partea a doua a reprizei reușind să se desprindă la trei reușite distanță față de jucătoarele de la Slatina. Pe finalul jocului, la ultimul atac, oaspetetele s-au apropiat la un singur gol, victoria revenind astfel bistrițencelor.

Au marcat pentru echipa noastră: Szilvia Szabo (11), Daniela Todor (4), Daniela Rațiu (4), Andreea Bărbos (2), Nicoleta Dincă (1), Laura Pristăvița (1), Almudena Rodriguez (1), Bianca Zegrean (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu are un procentaj 14 % ( a salvat 2 aruncari pe poartă din 14 ) iar Cristina Lia Sîntămărean – 33 %, salvând 6 aruncari pe poarta sa din 18.

”Pe muchie de cuțit. Totul e bine când se termină cu bine.  Le felicit pe fete ca și în momentele grele au dovedit că fac o echipa bună, cu caracter, care se poate aduna și reacționa pozitiv.” a declarat Horatiu Pașca, antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud la finalul partidei.

Etapa următoare, echipa bistrițeană va evolua în deplasare la Corona Brașov.

 

sursa foto și video: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud