Uncategorized

CS Gloria 2018 își prezintă lotul în fața propriilor suporteri

de Mihai Sărmășan

Handbalistele Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud au revenit săptămâna trecută acasă după un stagiu de pregătire derulat la Neptun.

Tehnicianul echipei noastre Horatiu Pasca spune că ”a fost un stagiu reușit în care parametrii de dezvoltare fizică au fost atinși. Angajamentul fetelor la efort pe timpul pregătirii a fost total. Le felicit !”. Joi, 1 august  începând cu ora 17.00 fetele noastre vă invita să le cunoașteți ”acasă” la Sala Polivalentă, unde vă pregătesc un meci în compania CSU Cluj Napoca dar și un concert susținut de Khameleon Band.

A doua zi după meci echipa noastră va pleca pleca spre Coreea de Sud, unde până în 13 august va participa la ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament” – un stagiu de pregătire pe care îl derulează alături de alte cinci echipe: Busan Bisco – organizatoarea turneului, naționalele Angolei și Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod – Rusia și Ringkobing Handbold – Danemarca.

„Am ales să ne pregătim în Coreea de Sud pentru că acolo se organizează un turneu puternic, de tradiție, în care întâlnim formatii sau stiluri de joc pe care le putem regăsi în Cupa EHF” – mai spune Horațiu Pașca.

La revenirea din Coreea de Sud, handbalistele noastre vor disputa o dublă de pregătire, în deplasare, în compania HC Zalău. Debutul în campionat e programat pentru 31 august, pe teren propriu în compania SCM Craiova.

sursa: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud