Uncategorized

CS Gloria 2018 o învinge la ultimul atac pe HC Zalău. VIDEO Horațiu Pașca și Gheorghe Tadici

de Mihai Sărmășan

Handbalistele de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au învins sâmbătă pe teren propriu pe HC Zalău cu scorul de 24-23, la pauză oaspetele conducând cu 11-10. 

Este prima victorie reușită de bistrițence acasă, după două înfrângeri consecutive, cu SCM Craiova și Corona Brașov.

Au marcat pentru CS Gloria 2018:  Dziyana Ilyina – 6 goluri, Valentina Ardean Elisei – 5, Nicoleta Dincă – 3 goluri, Daniela Todor – 3 goluri, Andra Moroianu – 3 goluri, Natallia Vasileuskaya – 2 goluri, Diana Șamanț – un gol, Daniela Rațiu – un gol. În poartă Ana Maria Inculeț 3/12 intervenții reusite (25%), Darly Zoqbi de Paula 4/18 intervenții reusite (22%).

La finalul partidei, Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN a declarat: „Vreau să le felicit pe fete pentru dăruire și pentru că au crezut în șansa lor până la final. Pe lângă cele trei puncte, mă bucur că în sfârșit am văzut zâmbete pe fețele suporterilor bistrițenilor, care ne-au împins de la spate și au crezut în noi.”

Antrenorul oaspetelor, Gheorghe Tadici, a acuzat la finalul jocului vehement arbitrajul lui Cristina Năstase (București) și Simona Stancu (Buzău).

In următoarea etapă, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va evolua în deplasare cu Gloria Buzău.

sursa foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud