Uncategorized

CS Gloria 2018 pierde pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. VIDEO Ana Maria Măzăreanu și Horațiu Pașca

de Mihai Sărmășan

Handbalistele de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au pierdut sămbătă pe teren propriu partida din etapa a-6-a din Liga Florilor contra celor de la CS Minaur Baia Mare, scor 21-22, la pauză oaspetele conducând cu 11-9.

Cu Ana Maria Măzăreanu între buturile echipei din Maramureș, aflată într-o formă foarte bună, ghicind de multe ori aruncările la poartă a bistrițencelor, formația băimăreană condusă de pe bancă de secundul naționalei României, Costică Buceschi, câștigă al 4-lea meci din acest sezon, și urcă pe locul 3 în clasament.

Pentru Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au marcat: Dziyana Ilyina – 6 goluri, Valentina Ardean Elisei – 6 goluri, Szilvia Szabo – 5 goluri, Natallia Vasileuskaya – 2 goluri, Andra Moroianu – un gol, Nicoleta Dincă – un gol. În poartă Darly Zoqbi de Paula  a avut 9/31 intervenții reușite (29%).

Antrenorul Gloriei Bistrița, Horațiu Pașca, a declarat la finalul meciului: “Din păcate nu ne regăsim pe teren propriu. Începem extrem de timorat jocurile. Am avut două reprize total diferite.Trebuie să strângem rândurile.”

Tot la finalul partidei, portarul băimărencelor, Ana Maria Măzăreanu a oferit o scurtă declarație video pentru publicația noastră.

În etapa următoare, echipa bistrițeană va evolua în deplasare la Slobozia, meciul având loc sâmbata viitoare de la ora 12.00.