Uncategorized

Dan Petrescu revine la CFR CLUJ !

de Mihai Sărmășan

Antrenorul care a luat titlul cu feroviarii anul trecut şi-a reziliat contractul cu formaţia chineză Guizhou şi a semnat noua înţelegere cu ardelenii.

CFR Cluj (48p) este lider în Liga 1, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Formația din Gruia are un avans de 3 puncte față de următoarele clasate, FCSB și Craiova. Campioana mai are de jucat în deplasare cu Poli Iași și acasă, cu Sepsi. Dan Petrescu a primit peste două milioane de euro după ce a petrecut jumătate de an pe banca grupării chineze. Guizhou Zhicheng a încheiat ultima campionatul din China, cu 24 de puncte, opt sub penultima clasată.

Dan Petrescu a avut şase victorii, trei egaluri şi 12 înfrângeri în cele 21 de meciuri în care a stat pe banca lui Guizhou, în toate competiţiile. Dan Petrescu are două titluri în cariera de antrenor, cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj. Dan Petrescu este aşteptat să se întoarcă în această săptămână în România, dar încă nu este clar dacă va şi sta pe bancă la Iaşi. Alin Minteuan va conduce antrenamentele în această săptămână, după ce Conceicao a fost demis ieri după-amiază. CFR Cluj a reuşit să-şi păstreze avansul de trei puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, după ce FCSB s-a încurcat la Chiajna, 0-0.