Uncategorized

Diana Morar, consilier municipal PNL Bistrița: Parcul de aventură din Wonderland, o investiție prost gestionată de administrația PSD-ALDE

Prezentă astăzi într-o conferință de presă a Organizației Municipale PNL Bistrița, consilierul municipal Diana Morar, președinta OFL Bistrița-Năsăud, a criticat în termeni duri investiția dezastruoasă făcută de municipalitate în Wonderland.

” Acum un an, viceprimarul Niculae s-a lăudat că va realiza o ancoră de vară și au alocat bani de la bugetul local pentru un parc de aventură pe care l-au construit prietenii consilierului Bogdan Miholca. S-au cheltuit 20.000 de euro și a fost un fiasco previzibil iar la această oră avem un telescaun care funcționează câteva ore în weekend pentru câțiva copii care aleg să meargă în Parcul de Aventură!  În ceea ce privește agrementul, vedem că administrația PSD nu a reușit să ofere alternative. Parcul Municipal e aglomerat în weekend, ștrandul Codrișor la fel, iar școlile publice și-au pus lacăt pe terenurile de sport.

Bistrițenii nu prea au alternative pentru petrecerea timpului liber. După cum știți, din bugetul local s-au alocat aproape patru milioane de lei pentru continuare investiții la pârtia de schi. În Wonderland continuă investițiile cu pompe, cu un skilift și cu generatoare de zăpadă. Pe timp de vară, primarul a promis un roller-coaster, o instalație de vară rămasă la stadiul de promisiune fără finanțare”, a declarat Diana Morar.