Uncategorized

Două medalii de argint pentru România la Jocurile Mondiale Militare din China

În aceste zile, la Wuhan, în China, se desfășoară cea de-a șaptea ediție a Jocurile Mondiale Militare (CISM). La aceată competiție, România participă cu o delegație formată din 80 de sportivi și 28 de antrenori, personal medical și staff tehnic. Delegația Armatei României este condusă de generalul de brigadă Dragoș Iacob.

După ce în 18 octombrie, sportivii militari români au participat la ceremonia de deschidere a acestor jocuri, în prima zi de concurs aceștia au cucerit două medalii de argint prin spadasina Ana Maria Popescu și judoka Andreea Chițu, sportive legitimate la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Este de așteptat ca palmaresul echipei României să se îmbogățească pe parcursul competiției.

Jocurile Militare Mondiale, echivalentul militar al Jocurilor Olimpice de vară, se desfășoară o dată la 4 ani. Actuala ediție are loc în perioada 16-29 octombrie 2019 și la aceasta participă sportivi militari din peste 100 de state membre ale Consiliului Internațional al Sportului Militar. La festivitatea de deschidere, portdrapelul delegației militare a  României a fost spadasina medaliată ieri cu argint, Ana Maria Popescu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni făcând sport
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, mulţime, teren de baschet şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi mulţime
Este posibil ca imaginea să conţină: 15 persoane, oameni în picioare