Dragnea despre suspendarea lui Iohannis: „100%, doar dacă nu se întâmplă vreo minune”

„La ora asta, nu știu ce să se întâmple ca acest demers să se oprească în toamnă. Dacă dintr-o dată s-ar schimba, dacă ar înțelege că mai important decât mandatul său e destinul acestei țări, lucrurile se pot schimba”, a spus președintele PSD, referindu-se la proiectul pentru suspendarea lui Iohannis.

El a precizat că va merge înainte cu suspendarea. „Eu merg înainte fără ezitare. Cei care vor să meargă cu mine înainte înseamnă că sunt curajoși, cei care nu vor dori să meargă cu mine înseamnă că vor fi niște lași, niște fricoși.”

Probabilitatea ca demersurile de suspendare să aibă loc sunt de „100%, doar dacă nu se întâmplă vreo minune”, în opinia lui Dragnea. Din câte se pare, Tăriceanu nu și-a exprimat pe deplin acordul pe acest subiect, dar nici „n-a respins ideea”.

Șeful PSD a afirmat că președintele este implicat direct în condamnarea sa. „Am dreptul să am această convingere, că sentința mea a fost dată prin presiune. Un judecător nu a cedat, ceilalți da. Nu pot să spun că am fost șocat.”

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.