Uncategorized

După aproape 100 de km prin iadul alb, Tibi Ușeriu, obligat de organizatori să renunțe la cursă, a fost transportat la spital. VIDEO

Aseară, la 8,30 ora României, Tibi Ușeriu trecea linia de start la Yukon Arctic Ultra, un maraton care se preconiza a fi  la fel de greu ca și  Ultra Arctic 6633, maraton extrem pe care românul l-a câștigat de trei ori consecutiv. Din nefericire, veștile sosite de câteva minute în țară, prin intermediul unui telefon de la Tibi Ușeriu, nu sunt dintre cele așteptate de susținărori: cu degerături la picioare, sportivul nostru a fost obligat de medici să abandoneze cursa și să fie transportat la spital unde urmează să primească îngrijiri. Informația a apărut pe pagina de Facebok -Via Transilvanica.

Dragi susținători, Din păcate, acest telefon – așteptat cu sufletul la gură – ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a…

Publicată de Tasuleasa Social pe Luni, 4 februarie 2019

,,Dragi susținători, 
Din păcate, acest telefon – așteptat cu sufletul la gură – ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici. Mulțumim din suflet pentru susținere” .

,,Când nu mai poți, mai poți puțin” este motto-ul lui Tibi Ușeriu, pe care, de data aceasta,  n-a putut să-l pună în aplicare, gerul din Canada fiind mai puternic decât ambiția sportivului.