Uncategorized

Elena Udrea: “Dumnezeu a făcut o minune şi sunt acasă de Crăciun!”

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea a ajuns acasă în ajunul Crăciunului. Autorităţile române au semnat toate actele pentru ca fostul ministru să poată fi eliberată din Costa Rica.

Elena Udrea a transmis un scurt mesaj de sărbători, după ce a ajuns alături de familie

” Dumnezeu a făcut o minune şi sunt acasă de Crăciun!
Mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine şi pentru bebeluşul meu!
Le mulţumesc mamei şi lui Adrian că au avut grijă de Eva în lipsa mea, sunt o bunica şi un tătic minunaţi!
Mulţumesc celor care au facut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători!
Vă urez Crăciun Fericit!🙏❤️” , a menţionat fostul ministru.

Într-o intervenţie la un post de televiziune, Elena Udrea a s-a referit la condiţiile din închisioare. „Pentru mine a fost traumatizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viața mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil și la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine”.

Despre condițiile din penitenciarul din Costa Rica, ea a spus că „este mult mai multă libertate”.

Sunt condiții de pușcărie. Nu există regim preferențial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură pușcărie pentru femei, unde stă toată lumea”, a adăugat fostul ministru.

Ea a precizat că a putut să-și vadă fetița în timpul celor trei luni de detenție. „Am preferat să îl văd (bebelușul, n.red.) doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebelușul”, a mai spus Udrea.

„Ieri, când am părăsit pușcăria, toată lumea plângea. Ne-am înțeles foarte bine cu femeile de acolo”, a mai precizat Udrea.

„Am stat în același pat cu doamna Bica. Asta a fost o problemă. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă și am reușit să încăpem amândouă. Poate a fost și o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai ușor peste perioada asta. Am încercat toate soluțiile juridice, până la urma soluția a venit din România ca urmare a deciziei CCR. Acolo am încercat tot ce se putea juridic. Cred că am avut și dreptate, dar într-o situație ca asta contează mult aspectul politic”, a mai adăugat fostul ministru.