Uncategorized

Elevii de la Infoel Bistrița, participare cu succes la Olimpiada națională de electrotehnică și electronică

Recent, la Liceul Tehnologic ,,Elie Radu” din municipiul Ploiești, s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei la discipline din arria curriculară ,,Tehnologii”. La acest concurs, printre particianții din toate județele țării s-au numărat și 5 elevi de la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița: Pop Daniel și, Tibi Andaci care au concurat la specializarea ,,Electrotehnică” , respectiv: Nedelea Cristian, Lostun Bogdan și Sover Imre, la ,,Electronică și automatizări”.

După susținerea celor două probe, teoretică și practică ale olimpiadei, doi dintre acești tineri au reușit să se claseze pe locuri fruntașe în clasament și să obțină câte o mențiune. Este vorba de Nedelea Cristian (clasa a XII-a) care a obținut mențiune la ,,Electrotehnică” și Tibi Andaci (clasa a XI-a), mențiune la ,,Electronică și automatizări”.

Cei 5 elevi participanți la etapa națională la ,,Electrotehnică” și ,,Electronică și  automatizări” au fost pregătiți de următorii profesori: Baci Alin, Nicoară Rodica, Nechiti Irimie, Muț Mariana și Rus-Naroși Sanda și Vultur Livia.

Felicitări și suuces la viitoarele concursuri!