Expoziţie de pictură şi grafică ,,Hotarul nevăzut” – Bucovina – Athos – Israel, la Bistrița

Mihail Gavril, un pictor bucovinean de excepţie, născut la data de 9 noiembrie 1961 la Fălticeni, judeţul Suceava, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Pictură Bucureşti.

Mihail Gavril este un artist complet care abordează peisajul, compoziţiile şi portretele. Din călătoriile sale a adus pe pânză Bucovina, Balcicul, Athosul, imagini de pretutindeni pe unde l-au condus paşii în călătoriile sale, recompuse şi redate în esenţa lor, într-o viziune particulară.

Creaţia lui Mihail Gavril conţine o serie de cicluri tematice rezultate ale căutărilor, experimentărilor şi trăirilor sale artistice. Ierusalimul i-a oferit Zidul plângerii, pietrele şi drumurile cristice, Athosul mănăstirile într-un peisaj mediteranean, Balcicul peisajul scaldat în lumină. Viziunea sa asupra Rivierei elveţiene a cucerit pe toată lumea şi a fost recompensat cu premiul Fundaţiei Seymour-Obermer, la un redutabil şi prestigios Artforum (2007).

Vă aşteptăm alături de noi miercuri, 12 septembrie de la ora 17.00 la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, secţia de Artă Contemporană la vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică ,,Hotarul nevăzut” – Bucovina – Athos – Israel.

Prezintă: Alexandru Gavrilaş – manager CMBN

Vasile Duda – critic de artă.

Moderator: Alina Berbecaru.

Vă aşteptăm cu drag!

Manager,

Alexandru Gavrilaş

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.