Uncategorized

Gabi Balint, mesaj din salonul de spital: “Gata. A trecut. Sunt ca nou.”

de Mihai Sărmășan

Fostul fotbalist, Gabi Balint, a transmis astăzi prin intermediul contului său de Facebook, un mesaj către fanii săi în urma intervenției chirurgicale suferite săptămână trecuta, în care i s-au montat 3 stenturi datorită unui infarct:

“De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?! 😁

Gata. A trecut. Sunt ca nou.
Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun) 🙂 Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cît sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat…a cîștigat… Brrr… Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins.😁
Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea.

În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo! 😊✌”