Uncategorized

Handbal: CSM București și Dinamo București își adjudecă Supercupa României

de Mihai Sărmășan

CSM București a câștigat Supercupa României la handbal feminun după un meci frumos împotriva lui HC Râmnicu Vâlcea cu scorul de 29-21.

Partida a fost plină de momente tensionate, antrenorul lui Râmnicu Vâlcea a fost foarte nervos la pauză, iar jucătoarea din Norvegia adusă în vară la CSM București, Nora Mork, s-a accidentat și a avut nevoie de sprijin la părăsirea terenului.

Anterior meciului feminin, handbaliștii de la Dinamo și-au trecut în cont primul trofeu al sezonului. Supercupa României, meciul care opune campioana și câștigătoarea Cupei României din sezonul anterior, a poposit pentru a treia oară în vitrina CS Dinamo București, după ediția din urmă cu un an și cea de acum trei ani.

Supercupa României la handbal masculin s-a disputat la Brașov, în Sala Dumitru Popescu Colibași – Brașov, pe 25 august, între campioana României – Dinamo București și căștigătoarea Cupei României – Poli Timișoara.

După un meci strâns disputate de ambele echipe între care există o rivalitate veche, Dinamo a reușit să câștige, acumulând, astfel, încă un trofeu de supercupă.

Dinamo s-a impus cu scorul de  26-24 (13-10) și a trimis un semnal cât se poate de clar că va fi o echipă greu de învins și în noul sezon.