Uncategorized

Handbal, Cupa EHF: Gloria Bistrița va întâlni Corona Brașov în turul III al competiției

de Mihai Sărmășan

La tragerea la sorți ce a avut loc astăzi la Viena, sorții nu au fost de partea echipei bistrițene antrenate de Horațiu Pașca.

Astfel, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va lupta pentru calificarea în grupele Cupei EHF cu CSM Corona Brașov. Primul meci se va disputa la Bistrita in 9/10 noiembrie, în timp ce returul se va juca la Brașov în 16/17 noiembrie.

Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN a declarat pentru pagina oficială de Facebook a clubului: “Tragerea la sorți de astăzi nu ne-a avantajat deloc. E însă o altă competiție, cu alte implicații. În formula aceasta, suntem debutanți într-o competiție europeană și nu ne dorim să ne oprim aici.

Nu mi-aș fi dorit să jucăm cu o echipă românească pentru că sunt dintre cele mai puternice venite din turul II.
Particip împreună cu staff-ul Coronei (Ion Crăciun, Marius Novanc și Mariana Târcă) la Master Coach și mai în glumă, mai în serios, dorința lor a fost să joace în compania noastră. Am învățat că în viață trebuie să ai grijă ce îți dorești pentru că s-ar putea să ți se întâmple.

Adversarul nostru, CSM Corona Brașov este una dintre cele mai în formă echipe din campionat (o înfrângere în opt etape), o candidată serioasă la podium în Liga Florilor și cea care ne-a învins fără drept de apel în etapa a III-a. Avem însă o certitudine, România va avea cel puțin o echipă în grupele Cupei EHF. Ne dorim să fim noi.”

Amintim faptul că echipa din Brașov ocupă locul 2 în clasamentul Ligii Florilor, iar în etapa a-3-a din actualul campionat echipa de sub Tâmpa a câștigat la Bistrița cu scorul de 24-19.