Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Gloria 2018 Bisrița-Năsăud întâlnește miercuri campioana CSM București, în ultimul meci din 2018

de Mihai Sărmășan

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întălnește miercuri după – amiază, de la ora 17.30 pe CSM București, campioana României, meciul fiind transmis în direct pe postul de televiziune TVR HD.

Această partidă reprezintă ultimul meci din 2018 pentru fetele antrenate de Horațiu Pașca și Radu Moldovan, înaintea întreruperii campionatului cauzată de participarea naționalei feminine la Campionatul European din Franța.

Partida aduce față în față Gloria 2018, a-7-a clasată în Liga Florilor (5 victorii și 4 înfrângeri) și CSM București, liderul actualei ediții de campionat (8 victorii și o înfrângere). După 9 etape, echipa noastră a acumulat 15 puncte, în timp ce echipa oaspete are 24 de puncte.

Tigroaicele de la CSM București vin la Bistrița după un meci foarte bun reușit la Budapesta, în fața lui Ferencvaros, unde au reușit să se impună cu scorul de 34-28, cu această victorie calificându-se în faza grupelor principale din Liga Campionilor.

sursa foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud